noční příroda
Anotace: moje první báseň tak nehodnot´te moc přísně
Voda v řece tichounce hučela
měsíc jasně svítil,
všechno se halilo do temna
v dáli pták plachtil.
Za mnou sova zahoukala,
já jsem se až polekala,
hvězdy nade mnou svítily,
ten pohled a zvuk se spojily
Bylo to krásné nevýslovně
co na to jen říci,
protože mi došla slova
budou tohle končící
Přečteno 576x
Tipy 23
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, casla, korzar, Niky88, Findë, Azure angel, Marcone, kejtyyy, Snící čarodějka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)