Nový den
Anotace: start do nového dne je tak nový a čistý...
Nový den a nové ráno,
do knihy dní
silně je psáno.
Nová vuně jednoho dne,
přináší užas,sílu a krásu,
přináší slunce a rosu,
ve které staré rány omyju.
Jsem zase čistý,
zkusím co včera,
tak jsi to chtěla
a jsem si jistý,
bude to lepší...
teď už vždy...
to bude jen hezčí.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)