Listopad
Anotace: Tuhle jsem napsal přesně na den před rokem.
Sbírka:
Rok
S listím co padá na Zemi
jak bych sám padal zdá se mi
s ním všechno co jsem míval rád
Tak takhle chutná listopad.
Mám v srdci zvířecí náš strach
se zbytky sněhu na střechách
jak by i do mně vstoupil chlad
Tak takhle chutná listopad.
Nebe je černé jako tér
a už se chystá Lucifer
že si zas bude s námi hrát
Tak takhle chutná listopad.
Zabije zbytky naděje
a vlastně nic se neděje
a vítr nepřestává vát
Tak takhle chutná listopad.
Mokro jež padá ze všech stran
a mraky jako hejno vran
a slunce které nechce hřát.
Tak takhle chutná listopad.
Přečteno 794x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaromila
Komentáře (7)
Komentujících (7)