Jarní bouře
Anotace: Jarní bouře se prohnala naším životem...
Sbírka:
Barvy života
Nehnul se ani lísteček…
však nablízku bouřka byla
a temně šedá obloha
tíhu olova připomněla.
Ve chvilce vítr přihnal se,
rval květy jabloní
a hnal je prachem cest
jak koně závodní.
Vítr rval, hrom burácel,
z nebe se proudem lilo…
ve chvilce vřava utichla
a slunce zasvítilo.
Takový je obraz života –
rve a burácí,
aby nás záhy ohromil
sluneční kreací.
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: poustevník Jirka, labuť, Mbonita, Zelená okurka
Komentáře (1)
Komentujících (1)