Anotace: V trávě ... s tužkou a papírem
jak milé psaní, příjemné je i tvoje psaní...
Koukám, že máme dost společných oblíbených autorů...
24.11.2011 14:17:14 | Inies
Krásně barvité... jako dnešní den, kdy azur běhal lidem nad hlavou a zeleň nabízale náruč svou... pro těla, jež opalovat se chtěla.
01.08.2009 22:01:00 | NikitaNikaT.