Polapení
Být duhou na tvé skořápce
Zaplétat se do proutků z perletě
Do hlubin smaragdů pro tebe se potápět
A v modřínů háji tě rozfoukat, země
Do příbytků jara ukrýt tvé slzy
Zadýchané hladiny z křišťálů zimy
Mrštěné do kopřiv par pyšných srpnů
Ty mlžné časy říjen spolyká léta zas
Nadějí plachou nedbalé plýtvá
Běh kroků do listů vrývaje nám
Jehličí zabodá do pírka stínu
A proradně utíká čas zloděj nás
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)