Anotace: ...
Nevím, jestli to "ó" je míněno opravdu tak vážně, ale mě se tam strašně líbí. Dýchá na mě z toho něco neuvěřitelně romantického. Jako bych právě procházela deštěm padajícího listí a sama to "ó" vykřikla s rozpřaženýma rukama a cítila celou tu podzimní atmosféru...
09.11.2005 21:09:00 | Lucie Plocová