To ví jen vítr a ptáci....
Vteřina svého prokletí
vzduchem jen tak proletí
že sen se jednou vrací
to ví jen vítr a ptáci
V krásném bezvědomí
křídla vlastně nehoří
kde je Tvé svědomí?
jen stíny se světlem hovoří
Čas tak hloupě letí
není ani čas se ptát?
i smůla touží po objetí
co chce vlastně znát
Vteřina možná ztratí
že příjde, že se vrátí
že drobné vrací
to ví jen vítr a ptáci.
Přečteno 379x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Špáďa, Aliklat, NikitaNikaT., Agniezka, Xindy, Bíša, floreciente, zrrrr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)