Letní čas
Ještě křehké ráno
voní po heřmánku
a já se strojím do léta.
Šaty z maliní,
lehké jsou
jak vlání vánku,
sandály z mechu,
na přeskách
modrá chrpa rozkvétá.
Do vlasů zaplétám si
svlačec s kopretinou,
po stráni běžím
do polí.
Za Tebou spěchám
lásko.
Mávám Ti jeřabinou.
Hřejivá.
Letní.
Kéž na podzim
mne nebolíš.
Přečteno 399x
Tipy 23
Poslední tipující: Jarka, hašlerka, Zefi, Bíša, NikitaNikaT., WAYWARD, s.e.n, Kubino 2, jedam, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)