Švestková
Z poslechu švestek
pochopí
i malé dítě,
že je léto...
Tráva se sklání,
netuší,
že ptáci tiše
vyhlíží slunce...
Tam!
Za střechou...
V prasklinách snídá
včela,
co jen tak kouká,
že je léto...
A slunce padá
topí se
ve vůni švestek
a kyselých ohryzků...
Přečteno 388x
Tipy 19
Poslední tipující: Maro Deives, j.c., enigman, hašlerka, Churry, Kapka, Psavec, Elza511, Petbab, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)