Klíčená
...snídá
vosa v trávě,
z ojíněných pavučin
stoupá déšť
a výšky zpod listí
potichu hrají tu svou...
...hledám
jabko s klíčem
k medovému království,
padákem
z výšky zpod listí
potichu pluje ta má...
...píseň...
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Mbonita, kikis, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)