Letní louka
Všude letní louka voní,
na louce se děti honí.
Kytky rozkvétají,
ptáčci přilétají.
Tenká říčka tiše šumí,
měkký mech pády tlumí.
Vánek lehce fouká,
pavouk nitě souká.
Laňka sem tam z lesa vyběhne,
počasí je zrovna nádherné.
Slunce září a nikde mráček,
smutný je teď jen slimáček.
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: MalaIzis, Mr Higgins
Komentáře (1)
Komentujících (1)