ekologicka
Anotace: o cloveku a prirode
pod javorem svým ustlal jsem si na listí
ležím jen se dívám jak tam ve větvích slavík zpívá
zpívá tu svou zamilovanou a v trávě cvrček na houslích
na louce býk svou basu vložil a vítr činely zvonil
ležím klidně dál nehybně poslouchám
vzpomínám když táta mě sem vodíval rozjímat
déšť v očích má každý kdo to zná
ten pocit zpříznění ta hudba mi do duše vrývá
pocit že tu nejsem sám
o Javoru svém budu dětem vyprávět
o lásce i krásné symfonii kterou skýtá svět
můžeme dál s vervou přestírat
že se nás to vůbec netýká
však i slavík to dobře tuší
že lidé jsou k světu hluší
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)