Orosená
Anotace: ..jedno z mnoha svítání..
Spletlo si copánky do zlata
svítání s příchodem babího léta.
Louka vypila zemi vodu
zeleným kobercem do mokra,
nabízí slunci rosu k napití.
To z ranveje obzoru paprsky vyslalo,
a olizuje kapky ze stébel trav,
aby než přeletí k večerním červánkům,
vrátilo zemi vodu zpátky deštěm.
Přečteno 518x
Tipy 35
Poslední tipující: enigman, susana načeva, NikitaNikaT., Házté, bobi bobie, WAYWARD, Veselý Drak, nejsembásník, Radek.oslov.Šafárik, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)