Anotace: (...o lete, o horúčave, o láske, o premýšľaní...)
Vydařil se celý svět, jen lidé se musí naučit žít, aby byli jako louka, samý květ, navzájem se ctili, pak lásku budou mít.Juro, ty nejsi z laciného kraje, tobě srdíčko jen hraje. Len vymýšľaj ďalej. Nikdy jsem nevěřila, že tady na Literu začnu něco psát (vždy jsem se jen kochala veršíky), ale vy čím, dál víc dráždíte a člověk musí k tomu něco dát.
26.08.2009 21:24:00 | strawbery
Pěkně žhavá jízda ;)
"hej, láska pôsobí pôvabné požiare" - ale člověk musí dávat pozor na spáleniny :)
Jinak ST!
15.08.2009 11:06:00 | Hazentla