Srpnový čas
Srpnový čas
čas zralých klasů,
veselých písniček
ze starých časů,
čas tajných lásek
i jejich zašlý stín,
kouzelný zvuk
stříbrných kovadlin
a zvonů čas
dyn..dan..dyn.
Miláčku pojď!
My zbylé klásky
posbíráme,
a jako voda
oblázky si ukládá,
přes zimní čas
je také uschováme.
Zelené osení,
zas stříbrný zvon
nám z jara rozezní
dyn..dan..dyn
Přečteno 424x
Tipy 32
Poslední tipující: WAYWARD, Markéta Hl., Dota Slunská, Hazentla, Jarka, Psavec, Mbonita, Bíša, Juraj Hrom, Tacca, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)