Strom
Anotace: smutný příběh jednoho z mnoha stromů
Strom podťali,
teď tu tichý leží
listí se barví do hněda.
Uvadlé větve
slabounce se chvějí,
to míza stromu
pláče beznadějí.
Na zemi
prázdné hnízdo ptačí
bezcenné ležet zůstává,
nad ním
na zlomené větvi,
poslední píseň
zpívá pěnkava.
Pak motorová pila
roztančila se po kmeni,
pěnkavu malou vyplašila,
zas do krbu bude topení.
Přečteno 411x
Tipy 30
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Markéta Hl., Dota Slunská, labuť, Jarka, Tacca, Házté, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)