Letem létem
Když nám nedovolí bezkřídlost,
můžeme létat v mráčcích fantazie,
a podlétnout pod oblouk duhy,
v obloučcích létem vlaštovek.
Zezdola nad mraky vyletět,
bezcílně, jen tak pro radost...
Znát meziprostor kapek deště,
ve vlahém letním ovzduší,
a přitom zpívat ještě...
vdechovat radost do duší.
Zůstat v letovém prostoru
svobodní a problémů prostí,
vznášet se nad svět starání
vzletnost pocítit do krajnosti
Přečteno 440x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, Okřídlená Lištička, Dota Slunská, Kubino 2, L. Šebestián Borský, WAYWARD, s.e.n, Markéta G., jedam, Helena Buchtová, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)