Pouštní anabáze
Anotace: Cestovní kanceláře vás nenechají ve štychu
Pouštní anabáze
Hej, zastavte v poušti,
Před oázou spásy !
Však doplazíte,
Pochopíte zpátky…
Pískové duny
S větrem o závod
Do tváře šlehají
Co je to za národ ?
Beduín v turbanu
S velbloudím trusem
V ruce to žmoulá
Klepu se hnusem…
Studánka čeká
Na tvé hrdlo
Svlažíš se, proč jsi tu ?
Ty trdlo !
Nakonec přežiješ
Skupina čeká
Cestovní kancelář
Odjela včera…..
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)