Růže
Anotace: něžný to poupě květ
19.12.2008-20.12.2008
Růže
Růže
to krásná květina
plná různých barev
jež každá něco znamená
pouze rudá však
na jevo dává
lásku a něžnost
v sobě skrývá
Růže rudá
jež je tak tajemná
lístky pokrytá
trním chráněná
Růže
to krásné poupě květ
Ti lásku vyznává
Růže rudá
jako Tvoje krev
s trním spojená
co jedna růže
to krev Tvá
jež musí být
krví poznamenána
Růže
to symbol
věčné lásky
v trní
krví obětována
Růže
jako láska
jež trvá
ve Tvém srdci
zakořeněná
krví Tvou spojená
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, Květka Š., Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)