Anotace: V těchto dnech je tady u nás otravné počasí, zataženo, dusno, vlhko jako v prádelně....
Snad už se tady taky zlepší, začal pofukovat osvěžující větřík a sem tam i modř na obloze je vidět. Básnička vystihuje ranní situaci.
27.08.2009 15:00:00 | Jarka