Jarní
Anotace: jaro je opět tady
Na kapkách rosy tancují
jarní sluneční víly,
stůj a kochej se malinko,
nech se unést tou chvílí.
Poslední sněhovou peřinu
odkryly sluneční dlaně,
jaro se na nás usmívá,
usměj se taky na ně.
Ze zahrad, z luk, i z korun stromů
zní veselé ptáků švitoření,
na křídlech svých zprávu nám nesou,
je tady přírody probuzení.
Milostným jarním hrám
teď bělostná zima ustupuje,
k hraní se rád přidám,
ať nový život oslavujem.
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Markéta G., Pevya, Mbonita, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)