Konec léta
Jako ptáci,
co o konci léta zpívají,
mušky tančí,
světlem západu slunce plují
uniká nám vůně léta,
co každou minutou slábne,
jak příroda zakletá,
která ztrácí křivky ladné
léto nám mezi prsty uniká,
každý doušek musíš pochytat,
každou letní minutu ticha,
co dovolí ti si užívat
Přečteno 439x
Tipy 7
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, Kapka, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)