Úplňky po bouřce
Skrz větvoví
na vlhké půdě
derou se
prstence nahých stébel
vzhůru
k letokruhům
*Když přízemní opar
lísá se
k liščím norám
Symbioza netopýřích křídel
s odstíny půlnoci
míchá zas
sonátu
bez nástrojů
*Když motýli spí
přikrytí
leskem svých křídel
Do shluku listnáčů
vpíjí se cesty
jež táhnou se stopami
na hřbetech svých
podemletých vodou
od letních deštíků
*Zobáky kachen
složené v křídla
svých druhů
jen spí
Přečteno 428x
Tipy 28
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, dream in emptiness, Churry, Lota, Dota Slunská, enigman, Házté, Kapka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)