Za rozpitými okny
Za rozpitými okny
pozoruješ ulici
kde klevetil
vítr s deštěm
o létu
co umíralo
v rybnících
u jižních Čech
kde sbíhali se
zatoulaní psi
na kočičí dlažbě
jež praskala
pod tíhou
poraněných tlapek
kde rozprostřela se
mandala z tmy
a vpíjela se
do střech
jednopokojových vil
do sklepů
se vzpomínkami v krabicích
do kmenů
usínajících jasanů
do klíčových dírek
životů
Za rozpitými okny
pozoruješ ulici
kde sněží z topolů
Přečteno 439x
Tipy 29
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, Dreamer.In.The.Inside, LeeF, Bíša, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kubino 2, Psavec, zenge, Churry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)