Ráno podzimu
Den ze Země vstal a za sluncem jdeš
jak bájný šermíř kráčí k svému lidu
pak mravence na zídce zahlédneš
a měsíc pomalu blednoucí padá do modrého klidu
Pár nahých stromů vzlétlo do jantaru,
probudilo vílu Země
k ránu
MOtýly probudila dechem jednorožce,
milého pohladila vlasy po pokožce
nastal ten den podzimního rána...
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)