Už jde
Anotace: tak cítíte to napětí před bouří...
Sbírka:
Noční vítr
Poslouchej, slyšíš to taky?
Ten zvuk mezi mraky?
Táhne se dálkou
před nebeskou válkou.
Podívej, vidíš to taky?
To světlo tam mezi mraky?
Nad zemí krouží
před nebeskou bouří.
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Nergal, Bíša, enigman, Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)