Ploskami nohou
(Za vzdušnými mosty)
ploskami nahých nohou
předčítám nečitelné vzkazy
jezerní hladiny
o němotě
blatouchů
a shrbených lip
v zajetí babího léta
o drzosti
divokých kachen
spílajících svobodě
v oblacích
o nepořádnosti
vyschlých smetánek
vtělených v stovky padáčků
zaklesnutých do větru
o disharmonii
skokaních melodií
rezonujících
v korunách listnáčů
***
Ploskami nahých nohou
v skelné hladině
citím strach
jezera
ze zimy
Přečteno 383x
Tipy 35
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, Alien.v.v.s., Jiparo, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, dream in emptiness, Bíša, LeeF, Dota Slunská, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)