Podzim
Léto je pryč,
podzim se snáší k nám.
Pak zima přijde,
to já znám.
Listí se k zemi snáší,
je rudé a hnědé.
Vítr je krajinou unáší,
a stromy jsou holé.
Nemoci se rozmáhají,
každý jen skučí a kýchá.
Zase nás navštívili,
rýma a chřipka.
Přečteno 560x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)