Přichází
Anotace: Přichází nepoznán s paletou barev na dlani.
Zadul ze strnišť s ozvěnou letních stínů
a křehké kolébání listů zpívá pavoučí písní.
Zazářilo září a den usedá ke krbu,
kde vůně pasek stoupá pod rozdováděnou oblohou.
Z lesů přichází,
lehkým krokem vkročil do kraje s malířskou paletou na dlani.
A barevné noty,
hrají po hájích buků, habrů a staletých dubů.
Dobrý den, podzime.
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)