Tulipány
Anotace: ..... věnovaná mojí babičce Jarmilce
Paní Noc dokončila práci,
béžově svítá,
z oblohy hvězdy už se ztrácí,
nový den vítá
svým kouzlem žlutý tulipán.
Svět kvete krásou tulipánů,
jaro je zpátky,
do dětských snů skřítkové k ránu
tajnými vrátky
přinesou sladký marcipán.
Přečteno 426x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Barpob, Jenda P., Dota Slunská, Házté, Flamy, Verena, Hazentla, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)