Podzim
Když u cesty šípky červenají
a vítr fouká ze strniště,
když v sadech všechny plody zrají
a léto řekne: Tak zas příště,
když podzimní pestrá paleta
je žlutě zářivá,
když cestou dále od léta
slunných dní ubývá
tak zkus se chvilku zastavit.
Možná, že v barvách mědi
najdeš radost, pokoj, klid,
i správné odpovědi.
Přečteno 573x
Tipy 26
Poslední tipující: Antares, Pevya, WhiteSkull, Radek.oslov.Šafárik, vodnař, Jiparo, Házté, Bíša, Hazentla, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)