Babí léto
Modrý blankyt nad hlavou,
pár obláčků pluje oblohou,
sluníčko sice už nepálí,
ale příjemně svítí,
krajina prošita barevnou nití,
na stromech zlátne listí,
v babím létě je příjemné žití.
Přečteno 560x
Tipy 6
Poslední tipující: Juraj Hrom, Házté, labuť, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)