Podzimní
Větvoví učesané,
vrásky z kůry,
vlasy vypadané.
Nový kabát
barvou skvoucí
desetiletími sám jdoucí.
Znovu se zastaví,
zatají dech,
když listy padají
v podzimní vzdech.
Přečteno 623x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, chroust17
Komentáře (1)
Komentujících (1)