Večer
Anotace: Stmívá se, stmívá se a večer si nalil noci.
Stmívá se, stmívá se a večer si nalil noci,
noci, která oblékla měsíc do oblačné čepice.
Siluety stromů malují lidské stíny pod svítící lampy,
a osamělá kavárna mrká jasnými okny.
Ulice zývá od východu k západu,
a klíčící ticho line se městem.
Jeden pocestný jde tím městem,
směřuje k půlnoci,
kde se zastavuje čas,
pro tebe, Christien.
Přečteno 443x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)