Tiše
v jemné mlze
nebe opřené
v krovky
cvrčků
usínaly srny
v mechoví
bludných kořenů
a za rozbřesku
hojily si rány
rosou z pavučin
do nočního krepu
hladiny opilé
larvami vážek
oděly se jehlice smrků
do lupenů
listnáčů
a ráno
počítaly
dny do Vánoc
skrz měsíční paprsky
slunce ubité
krkavčími křídly
plíží se zima
líbající stráně
sněhovým jazykem
tiše
les usíná
Přečteno 465x
Tipy 23
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, Alien.v.v.s., Bíša, Churry, LeeF, Jiparo, hašlerka, enigman, Dreamer.In.The.Inside, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)