Moc podzimu
Podzim již roztáhl
své mocné tlapky
z mraků nás líbají
ledové kapky.
Chladivé ráno
uspalo mysl
bez slunce doteku
ztratilo smysl.
Větve propouští
listy ze služby
těší se na jaro
zas plné tužby.
Přečteno 493x
Tipy 3
Poslední tipující: harmony, labuť, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)