Východ slunce
Mlha leží v údolí,
padá dolů na tváře,
spí, bdí, se dnem zápolí,
opilá sluneční záře
paprsky prodírají se tmou,
chtějí už všem najevo dát,
že noc je zkázou mou,
paprsek chce mi podat
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)