Mezi Velikány
Anotace: pár nálad z mého cestování
Zůstáváš stát uctivý
v němém úžasu
pod horskými masivy
hledíš na krásu...
Nekonečná pevnina
jenom tušení
objeví se hladina
třpyt a mizení...
Pak celou krásu zjeví
zase v úžasu
obrovský masiv vody
umřít pro krásu...
Krásné je žít!
Přečteno 394x
Tipy 51
Poslední tipující: Holis, Juraj Hrom, Házté, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Jarka, střelkyně1, Stoneman, snupicek, Zefi, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)