Anotace: Psaní o tom, co ve mně rozeznívá intimní dotek s krajinou.
Sbírka: Hmatání krajiny
Tak jsem tě kompletně přečetla - byl to úžasný zážitek. Trochu mi to všechno voní Skácelem, možná se pletu. Už dlouho se mi nestalo, abych objevila autora, který mě natolik oslovil, abych si ho zařadila k oblíbeným. Teď právě se mi to stalo. Dík za krásný zážitek z tvých veršů.
09.12.2009 21:59:00 | Jana M.
Vítej na Literu;)první dílko a hned pěkný vstup, jen tak dál...
11.10.2009 09:32:00 | bez nápadu na přezdívku...