Podzimní čaj
Anotace: Co ještě nebylo napsáno o pomaňující chuti čaje? Text vznikl nad šálkem, který chutná jako podzim...
Sbírka:
Hmatání krajiny
Podzimní čaj
Zatuchlost nevětraných sklepů
Vůně podzimního větru
Hořký dech osik po říjnovém dešti
Bdění buddhistických mnichů
Plesknutí žluklého jačího másla
Tlející dřevo prastarých buků
Slupky syrových ořechů
Hvizd flétny průrvou mezi topoly
Hliněná chuť vlhkých brázd
Mlčenlivá země pohřbených vzpomínek
Kdysi potkaný čas:
Pu-erh v mé čajové misce
Přečteno 481x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Jana M., enigman, Psavec, labuť, hašlerka, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)