Chaloupka
Anotace: Básnička tak trochu o tom, že i na horách žijí lidé.
Sbírka:
Beskydy
Na svahu pod smrčky
krčí se u lesa
docela malá
dřevěná chaloupka.
Chaloupka dřevěná,
kdopak ji obývá?
Kohopak chaloupka
v horách tu ukrývá?
Bývá tu pasáček
s píšťalkou dřevěnou.
Hlídá pár oveček
s písničkou veselou.
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)