HOLD PAVOUČÍ KRÁSE
Anotace: Kdo má něco proti pavoukům, ať to raději nečte :-)
Kdo viděl tě, jen žasne asi,
že na světě je tolik krásy.
V jedné malé bytosti
Tvé tělo ve své eleganci,
při chůzi, co podobá se tanci,
když tiše mizíš jako stín...
Očím tvým nic neunikne,
i ve tmě vidí, co se kmitne,
ve tvé blízkosti.
Z hedvábí upředeš si past,
jež kořist tvou má snadno zmást.
Sladká bestie.
Štíhlost tvých nožek, barvy těla,
mě fascinuje, jak jsi skvělá.
Šelmo osmi končetin.
Teď důvod má, bát se, všechen hmyz.
Jsi úžasná, všech pavouků miss.
Krásná Xénie!
Přečteno 334x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sýc, CORONATION, Kapka, Kubino 2, Zpátky, Linzerka, Psavec, harmony, Nergal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)