Veverka tam nebyla
ta ví.. prevence je důležitá
skáče jako čiperka
oříšek... šup a dál kmitá.
Očkování nestačí
ostatní nerozumí
myslí si, že skotačí
snad jí někdy porozumí
...pokud je to nebací.
16.10.2009 18:46:00 | strawbery
To Střelkyně1:
Jak to, že bez sexu?! Vždyť je to o vyjebávání s etickými pravidly a morálními povinnostmi k naší společnosti, a tím pádem se sebou samými!
13.10.2009 18:32:00 | Špáďa
Jé, ta se ti povedla! Já shodou okolností kdysi dávno napsala něco podobného, hele:
Tržní hospodářství v lese
---------------------------
Králík prodal svoje bobky,
prý teď s nimi dláždí hrobky.
Liška zase v horku, mrazu
tahá s sebou čínskou vázu.
Medvěd - ten je prohnaný!
Kouří doutník z Havany.
Zajíček v své jamce,
cvičí nové brance.
Myška kvičí jedině
v c-mollové tónině.
Vlk ve čtvrtek o pátý
rozvěšoval plakáty.
Jezevec se ve své noře
noří do Mrtvého moře.
Veverky si hrají s kolty,
pěstují extrémní sporty.
Had zpeněží staré kůže,
za ně myslivec mu může
až se vrátí domů,
prodati pár stromů.
13.10.2009 01:31:00 | divoska_jaja
Sakra, barde, promiň, neměl jsem pracovně nejlepší den, překlikl jsem se - mělo to správně být za dva body supertipu - vynahradím ti to jindy - je to všechno pravda - vtipně napsané***
12.10.2009 21:10:00 | rybí prdy