Podzimní příběh mlhy a větru
Vítr se vzepřel
něžnosti podzimu
a pozval mlhu
na tichou hostinu
na krásné tance
na mlžení
A tak mlha
ve větrném obležení
tančí si po lukách
po rybnících
zatímco vítr
honí listí po ulicích
Podzim
je v jejich rukách
a oni slaví
společné vítězství
nad sluncem
co s mraky se plaví
Však občas se poštěstí
že slunko vykoukne
a zamrká na duboví
to ihned prokoukne
poslechne paprsky
a své listí obarví
Tak na podzim
perou se
mlhy rosy slunce vítr
každý vládne chvíli
a nikdo zvlášť
Pak ale zima
pocítila zášť
všechno odešlo
přikryl to její bílý
plášť..
Přečteno 552x
Tipy 18
Poslední tipující: Lucije, labuť, enigman, Mbonita, J's .., Psavec, Bíša, Jacob P. Verlaine, CORONATION, Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)