Obracím se k Tobě
Obracím se k Tobě, přírodo zkušená.
Obracím se k Tobě, Ty skutky lidí skroušená.
Ty prý víš vše, svá tajemství před světem schováváš,
tak dej mi prosím odpověď, neb rady dobré rozdáváš.
Ukaž mi tu správnou cestou,
po níž se mám nechat vést.
A nenech slané slzy po mé tváři stále téct.
Komentáře (1)
Komentujících (1)