Anotace: Taková vzpomínka na léto. Ten konec je trochu patetickej, ale jinak snad ujde.
..krásná vzpomínka na léto..a chvála buď všem takových vzpomínkám..které ve své pestrosti zakoření v nás..a můžeme je kdykoli v sytých barvách vytáhnout a kochat se jimi..díky!!
21.11.2005 12:00:00 | šuměnka
Jo, skřivan, po něm se mi bude přes zimu stýskat.Víš,já si ho v létě užívám dokonce stereo-při cestě do obchodu má z každé strany silnice jedno pole a nad ním jednoho skřivana.Je úžasné poslouchat,jak se snaží oba dva navzájem "přezpívat".
21.11.2005 11:18:00 | Branwen1
Ta vůně borovic opravdu omámila... :o)
škoda, že nejde, abych se víc zasnila...
Možná, že ještě dnes navečer před setměním
na běžkách vyrazím za lesním potěšením... ;o))
21.11.2005 10:57:00 | Cecilka
Poslyš,Jardo, že Tys byl v létě u nás?(a nezastavíš se ani na kafe,no teda!)Tvoje básnička mi vyčarovala před očima kousek krajiny, jen pár metrů od naší chalupy a hlavně zahřála (nejen u srdce).Díky za ni.Ten konec je možná trochu patetickej,ale souznění s přírodou takhle na mnoho lidí působí,na mě taky.Dávám plnou - pro ten znělý verš.
21.11.2005 10:43:00 | Branwen1