Krasohled mého okna
Anotace: Mé okno je jako průhled dětským krasohledem... Chcete do něj nakouknout se mnou? :-)
Sbírka:
Hmatání krajiny
Krasohled mého okna
Přes zrosené zrcadlo okna
Jako mléčným okem dětského krasohledu
Střepinky prokřehlé zahrady
S tichem pečlivě poschovávaným
Po všech zapadlých koutech
V potemnělých vitrážích stromů
Mlčenliví svědci úzkosti světa
Zaliti do cínu Nehybní havrani
Celou oblohu zas umazali
Tuší svých roztřepených křídel
Zima se roztahuje v zahradě
Okno mi výdechem horoucně rosí
I tráva je od ní už plná rzi
Tma ukusuje z obou konců dne
A slunce je celé týdny nezvěstné
Přečteno 419x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, labuť, Doradan, Psavec, WAYWARD, Jana M., Květka Š., enigman, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)