Anotace: Probuzení do Zimy a dětského snění. :-)))
my bydlíme u centra..na nás už sníh nezbyl..sněhuláčka vám upřímně závidím a zdravím Dana
15.10.2009 22:17:00 | hašlerka
Hašlerko tak ten dešťulák mě upřímně rozesmál :-)))Já bydlím na Praze východ a je fakt,že tady se ten sníh drží....akorát jsme se vrátili a dílo se zdařilo....díky za vtipný komentík.
15.10.2009 15:54:00 | Sweet KiWi
my v Praze spíše dešťuláka, ale na poetice tvých veršů to nic nezmění!
15.10.2009 14:28:00 | hašlerka