Po bouři
Anotace: Příroda je mocná čarodějka . . .
Sbírka:
Beskydy
Řádila tu včera bouře,
pěkná pohroma.
Na horách jsou ještě louže,
bláto na cestičce klouže.
Už mám zase svítí Slunce,
už zpívají ptáčata.
Zas je voda čirá v tůňce
kvetou mladá poupata.
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)